Wil je een van de projecten steunen van Sympany of een algemene gift geven, dan kan je kijken op hoeveel belastingvoordeel je recht hebt. Het is namelijk mogelijk om een gift, gedoneerd aan een instelling met een ANBI status, fiscaal af te trekken. Jouw steun komt ten goede aan onze projecten, waardoor we bijvoorbeeld een vrouw in Angola een naaiopleiding kunnen bieden of een kind weer naar school brengen. Door onze projecten helpen wij jaarlijks ongeveer 60.000 mensen op weg.

Er zijn twee manieren waarop je een gift kan doen:

Je kan een gewone gift doen
Je geeft eenmalig een gift of je geeft meerdere giften zonder dat je het vastlegt. Deze gift kan je fiscaal aftrekken. Sympany staat geregistreerd als een ANBI.

Doe een eenmalige gift

Je kan een periodieke gift doen
Bij een periodieke gift leg je een jaarlijks bedrag vast, die je aan ons doneert. Je hebt dan de mogelijkheid om het in één keer te doneren of in meerdere keren, als aan het einde van het jaar maar het vastgelegde bedrag gedoneerd is.

Wil je Sympany periodiek steunen?

Mail ons

Meer informatie over het geven van een gift met belastingvoordeel aan Sympany? Stuur dan een mail naar info@sympany.nl.

Vrouwen krijgen een textielopleiding, zodat ze uiteindelijk hier hun geld mee kunnen verdienen en zelfredzaam worden.

Kinderen in India van het Step-Up project. Het Step-Up programma zorgt er voor dat kinderen van textielarbeiders een kans krijgen om naar school te gaan.