Vind een container bij jou in de buurt.

Voer je volledige postcode, adres en/of woonplaats in om de dichtstbijzijnde textielcontainer te vinden!

In de meeste gevallen staat er een Sympany logo op de containers, helaas is dit niet overal mogelijk. Ben je niet zeker of het om een Sympany container gaat? Neem dan contact met ons op, dan zoeken wij voor jou de dichtstbijzijnde container op.

Een volle container melden

Wanneer een container vol is, kun je dit telefonisch melden via 030 – 657 00 09.  Of stuur een email naar logistiek@sympany.nl. Geef in je email duidelijk aan om welk adres en plaats/gemeente het gaat, zodat wij zo snel mogelijk de container kunnen legen. Bij voorbaat heel hartelijk dank.

Geen container bij jou in de buurt? Maar wil je toch een bijdrage leveren aan de doelstellingen van Sympany? Kom dan in actie door:

Wat mag er in de container?

Naast kleding zijn wij ook heel blij met andere soorten textiel, schoenen en accessoires. Wil je weten wat er allemaal welkom is in onze textielcontainers?

Wat mag er in onze kledingcontainers?

Wat gebeurt er met je textiel?

Sympany stuurt dagelijks de chauffeurs de weg op om textiel (kleding, schoenen en accessoires) in te zamelen. Dit textiel gaat naar een van de verschillende sorteercentra in Nederland, waar het van restafval wordt ontdaan. Vervolgens wordt het op kwaliteit en soort uitgezocht.

Meer lezen over wat er met je textiel gebeurt?

Welke inzameling opties zijn er?

Sympany heeft naast de containers ook andere vormen van kledinginzameling, van donaties tot huis-aan-huis inzamelingen. Ben jij benieuwd wat de opties zijn?

Meer lezen over kledinginzameling?

Per ongeluk items in de container gedeponeerd?

Heb je per ongeluk iets in de container gedeponeerd wat je liever terug wilt? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 030- 657 0009. één van onze collega’s legt u de procedure uit.

De kosten van de vervoerder, zijnde €50,- moeten wij helaas bij u in rekening brengen.

Contactgegevens vind je hier.