een opleiding biedt kansen

Waar zou je zijn als je niet op school had gezeten? Als je geen mensen in je omgeving had gehad die je hadden leren ondernemen? Een deel van de inwoners van ontwikkelingslanden, zoals Malawi, Angola, DR Congo en India, kampen met armoede en missen de kennis om hun toekomst anders in te richten. Wij hopen dat je met ons deze kennis wilt overdragen.

Sympany draagt bij aan:
Een eerlijk en zelfredzaam leven voor iedereen.
– Goed zorgen voor de aarde en duurzaamheid

Hoe kan jouw bedrijf helpen?

  • Met een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie.
  • Met een kledingactie waar jij en medewerkers de maatschappelijke betrokkenheid van je organisatie mee naar buiten brengen.
  • Steun aan één van onze projecten.
  • Doneren van overtollige, onverkoopbare kleding of schoenen.

Waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Omdat het loont

MVO draagt bij aan de financiële prestaties van je bedrijf. Bedrijven met volwassen duurzaamheidsprogramma’s genieten van een grotere klantloyaliteit, meer werknemerstrots en voeren een sterker merk. Bovendien realiseren ze winstmarges die ruim 2 % hoger zijn dan het branchegemiddelde.

Omdat je het wilt

Het gaat goed met je bedrijf. Je wilt iets terug doen, iets voor mens en aarde, iets voor de toekomst. Samen bekijken we of er een concreet project loopt dat aansluit bij je ideeën of we bouwen samen een project op maat.

Omdat het moet

Soms wordt je gedwongen MVO op te pakken, door consumentenboycots, mediaschandalen, stakingen, of door bijvoorbeeld social return verplichtingen. Nog beter is het om dit voor te zijn door pro-actief een project te zoeken dat aansluit bij je bedrijf. Uiteraard helpen wij je hier graag.

Sympany streeft naar een nauwe samenwerking waarbij we het meest uit je bijdrage kunnen halen. Als ondernemer begrijpen we echter dat je onderneming ook rugwind kan gebruiken. We zoeken naar synergie die je organisatie een positieve boost geeft. En daarbij is er meer mogelijk dan je denkt.

Wat doen wij?

  • Wij halen textiel op als je een inzamelingsactie houdt.
  • Wij geven je kennis over recycling van textiel of brengen je in contact met partijen die je kunnen helpen bij je duurzame doelstelling.
  • Wij zetten je geldelijke donaties om in trainingen en opleidingen om gemeenschappen uit de armoede te helpen.
  • Wij helpen je met je vraag.
Erica resize compressed
 Contactpersoon

Bestuurder
Erica van Doorn
T: 030 657 0009

Mail Erica