Gemeentelijk afvalcongresOp donderdag 31 maart is Sympany als sponsor aanwezig op het Gemeentelijk Afvalcongres in DeFabrique te Utrecht. Onze adviseurs verwelkomen u graag bij onze stand. Het thema van dit jaar is ‘Gemeenten op weg naar een circulaire economie’.

Sympany heeft in 2016 3 nieuwe sorteervestigingen in Nederland, naast de bestaande vestigingen in Utrecht, Eindhoven en Assen. De vestiging in Nieuw-Vennep is recent geopend en de vestigingen in Uithuizen en Harderwijk zullen snel volgen. Een groot aantal mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt zal hierdoor weer aan het werk komen.

Op 24 februari is een tweede vestiging van het Kaufhaus in Amsterdam geopend (Haarlemmerdijk 152-154). Het aantal Kaufhauswinkels in Nederland staat hiermee alweer op 4. De andere vestigingen vindt u in Utrecht en Arnhem.

Sympany heeft zaterdag 13 februari deelgenomen aan de afvalbraderie op de milieustraat van gemeente De Bilt. Bezoekers werden geïnformeerd over het werk van Sympany. Daarnaast kregen bezoekers de gelegenheid om de kracht van textiel te meten en daarmee natuurlijk ook hun eigen krachten bij het ‘Spijkerbroek hangen’.