Wouter is de afdeling Fondsenwerving & Programmamanagement sinds september jl. komen versterken voor drieënhalve dag per week. Hij houdt zich bezig met online fondsenwerving.
“Sinds mijn studie ben ik altijd actief geweest in de marketingcommunicatie en online media. De reden dat ik voor Sympany heb gekozen, is omdat ik de bedrijfsvorm interessant vind. De opbrengsten gaan naar projecten in ontwikkelingslanden en je kunt dus daadwerkelijk impact maken in de keten. Daarnaast vind ik de textielindustrie, in de breedste zin van het woord, erg boeiend. Er speelt enorm veel en je merkt dat mensen steeds bewuster nadenken, bovendien zie je meer duurzame initiatieven ontstaan. De uitdaging voor mij is om de mensen die bewuster in het leven staan en dan vooral in relatie tot textiel, te stimuleren en te informeren over onze projecten. Uiteindelijk wil ik samen met hen in actie komen om donaties binnen te halen voor de projecten die wij met Sympany+ ondersteunen.”

Wij wensen Wouter veel plezier in zijn nieuwe functie toe.