Almelo en Amstelveen hebben de bloemetjes buiten gezet!
Gemeente Almelo en Gemeente Amstelveen hebben de omgeving rondom de inzamelcontainers opgefleurd met kunstgrasmatten en kunstbloemen. Het doel is om bijplaatsing van zakken en afval te voorkomen. Wellicht een leuk idee voor in uw gemeente?

Publieksfolder
Voor inwoners van gemeenten waar wij het textiel inzamelen stellen wij een publieksfolder beschikbaar. In deze folder wordt uitgelegd wat Sympany doet met het ingezamelde textiel en in haar projecten.
Wilt u deze folder beschikbaar stellen aan uw inwoners via bijvoorbeeld de gemeentelijke informatiebalie of receptie? Vraag dan een aantal van deze publieksfolders op bij Heidy Winkel via h.winkel@sympany.nl of telefonisch op nummer 030-6568717.

Steun aan het Amstelveenfonds en OSA
Ook dit jaar stellen de gemeente Amstelveen en Aalsmeer een deel van de opbrengst uit de textielinzameling beschikbaar aan goede doelen, te weten het Amstelveenfonds en OSA. Beide goede doelen hebben inmiddels hun cheque in ontvangst mogen nemen.

Grondstoffencongres 2018
De afdeling Relatiebeheer, Inzameling & Hergebruik was 22 maart ook aanwezig op het Grondstoffencongres in DeFabrique in Utrecht. Heeft u op deze dag geen gelegenheid gehad om onze adviseurs te spreken en wenst u op korte termijn een gesprek, neem dan contact met ons op via relatiebeheer@sympany.nl of telefonisch via 030 – 657 00 09.