Aankomende zaterdag vindt de Meta Fashion Summit plaats in Utrecht. Tijdens dit evenement worden er thema’s besproken zoals nieuwe business modellen in de mode-industrie, duurzaamheid en ondernemerschap in de mode-industrie, innovatie op het gebied van materiaal dat wordt gebruikt om kleding te maken en als laatste over ethische en milieuvriendelijke productie. Tijdens het evenement komen er ook verschillende sprekers aan het woord zoals Suzanne Smulders, Anton Luiken, Wouter de Roy, Anke van den Ban, Robert Lugtenborg en onze eigen directeur-bestuurder Marc Vooges. Als een van de hoofdsponsors mogen wij twee keer twee kaarten weggeven voor dit evenement t.w.v. €50,- per stuk. Om kans te maken moet u antwoord geven op de volgende vraag: Hoeveel kilo textiel heeft Sympany in totaal ingezameld in de maand oktober? Degene die het juiste antwoord raadt, of er het dichtste bij zit, wint. Tip: op onze homepage is een kiloteller te vinden die de huidige stand van 2016 weergeeft.

Voor meer informatie over de Meta Fashion Summit, kijk dan op het Facebook event Meta Fashion Summit.

Hoe kan ik meedoen?

Wilt u kans maken twee kaarten? Laat een bericht achter op het Facebookbericht dat geplaatst is op 15-11-16. In het bericht vermeldt u het antwoord op de vraag. Wij willen iedereen de kans geven om mee te doen. Dus heeft u geen Facebook? Geen paniek! Ook dan kunt u meedoen door een mailtje te sturen. Zie de button onderaan deze pagina.

Wanneer kan ik meedoen?

van 15 t/m 18 november 12:00
De winnaars worden 18 november bekend gemaakt.
Wij nemen contact op met de winnaar via Facebook, of via de mail. Dit hangt af van hoe de deelnemer heeft meegedaan.

Voorwaarden
  • Deelnemers moeten ouder zijn dan 16 jaar. Deelnemers onder de 16 jaar hebben toestemming nodig van hun ouders.
  • Medewerkers van Sympany en directe familie mogen niet mee doen.
  • De winnaar wordt gekozen op basis van het gegeven antwoord. De drie personen die het juiste antwoord hebben gegeven of er het dichtste bij zitten winnen.
  • Als er meerdere winnende antwoorden zijn worden de winnaars willekeurig gekozen.
  • De prijs is niet in te wisselen voor geld.

“Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Sympany

Facebook

Meedoen via Facebook?
Laat ons weten via het Facebook bericht, gepost op 15-11-16 hoeveel u denkt dat Sympany heeft ingezameld aan kleding en textiel in kilo’s in oktober. Als u het juiste antwoord heeft gegeven nemen wij contact met u op via Facebook.

Facebook actie

Mailen

Heeft u geen Facebook? Niet getreurd. U kunt ook meedoen door een mailtje te sturen via de onderstaande button. In de mail vermeldt u het antwoord op de vraag en uw gegevens. Wij gebruiken alleen uw gegevens als u wint. Als u de winnaar bent nemen wij via de mail of telefoon contact met u op.

Mail uw antwoord