Doe mee en win mooie lokale prijzen! 

Sympany is al sinds maart 1992 de textielinzamelaar in de gemeente Rhenen, inderdaad dat is al gauw zo’n 25 jaar! Een samenwerking waar wij heel erg trots op zijn. U, als inwoner, heeft daar in de afgelopen jaren de grootste bijdrage aan geleverd door het doneren van uw oude textiel. In de afgelopen 5 jaar heeft u met alle inwoners van Rhenen maar liefst 350.000 kilogram textiel gedoneerd in de 6 textielcontainers van Sympany, die verspreid staan door de gemeente op 5 inzamellocaties. Graag wil Sympany u als inwoner bedanken en iets voor u terug doen. Reden voor een leuke winactie!

Wat kunt u winnen?
 • 1 x een jaar lang toegang met het hele gezin voor het Ouwehands Dierenpark Rhenen t.w.v. € 50,- p.p. (max. 2 volwassenen en 2 kinderen)
 • 1 x high tea voor 2 personen bij Brasserie Bakkerij van Toor t.w.v. € 19,95 p.p.
 • 1 x ontbijt (thuisbezorgd) voor 2 personen van Brasserie Bakkerij van Toor € 23,95 voor 2
 • Één van de 22 tegoedbonnen t.w.v. € 10,- van Brasserie Bakkerij van Toor
Hoe kunt u winnen? 

Als u gedurende de maand mei textiel doneert in een van de 6 textielcontainers van Sympany in de gemeente, maak hier dan een foto van. Deze foto kunt u vervolgens delen als reactie op het Facebookbericht op de Facebookpagina van de gemeente of de Facebookpagina van Brasserie Bakkerij van Toor (alleen foto’s die aan de desbetreffende post zijn toegevoegd maken kans op een prijs). Maar u kunt de foto ook insturen per mail naar winactie@sympany.nl en deze zal door ons worden toegevoegd aan deze pagina. Wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen!

Voorwaarden voor geldige deelname
 • Actieperiode mei 2016.
 • U bent inwoner van de gemeente Rhenen.
 • U maakt een foto van een textieldonatie in een van de Sympany textielcontainers in Rhenen.
 • U deelt de foto via de post de Facebookpagina van de gemeente of de Facebookpagina van Brasserie Bakkerij van Toor (alleen foto’s die aan de desbetreffende post zijn toegevoegd maken kans op een prijs).
 • U deelt de foto via het genoemde emailadres winactie@sympany.nl.
 • De winnaars worden gekozen op basis van de foto’s.
 • De prijs is niet in te wisselen voor geld.
 • Deelnemers moeten ouder zijn dan 16 jaar. Deelnemers onder de 16 jaar hebben toestemming nodig van hun ouders.
 • Medewerkers van Sympany mogen niet mee doen.

“Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Sympany

Facebook Rhenen

Meedoen via Facebook? Dat kan via de Facebookpagina van de gemeente Rhenen. Plaats onder het bericht, geplaatst op 1 mei, een gekke of originele foto waarop u textiel doneert in een van de Sympany containers. Als u één van de 25 winnaars bent krijgt u hierover bericht via Facebook.

Facebook Van Toor

Meedoen via Facebook? Dat kan via de Facebookpagina van Brasserie & Bakkerij van Toor. Plaats onder het bericht, geplaatst op 1 mei, een gekke of originele foto waarop u textiel doneert in een van de Sympany containers. Als u één van de 25 winnaars bent krijgt u hierover bericht via Facebook.

Mailen Sympany

Geen Facebookaccount? Niet getreurd. U kunt uw foto, waarop u textiel doneert, ook insturen via onderstaande button. Heeft u één van de 25 prijzen gewonnen, dan informeren  wij u hierover per email of telefoon. Uw gegevens worden alleen hiervoor gebruikt.