De eerste gewonnen aanbesteding van 2016 is daar! Gemeente Noordwijk gunt de textielinzameling in haar gemeente aan Sympany. En niet omdat Noordwijk van Sympany inkomsten gaat ontvangen voor de vergunning om textiel in te zamelen. Nee, Sympany kwam van alle inzamelaars die meededen als beste uit de bus, vanwege de locatie van het sorteren van textiel, social return en de uit te voeren acties om de milieudoelstellingen van gemeente Noordwijk te helpen realiseren. Start 1 maart aanstaande!

Alle opbrengsten uit de ingezamelde textiel komen ten goede aan de projecten die Sympany steunt. Pluim voor de gemeente die uitvoert dat wat de meeste inwoners van Noordwijk willen. En dat is kleding, schoenen en textiel doneren voor het goede doel. Veel van de projecten die Sympany steunt hebben ook iets met textiel te maken.

Stiekem hoop ik dat meer gemeenten en gemeentelijke afvaldiensten inzien dat ze de wens van hun inwoners gaan respecteren. Wat denkt u, gaan meer gemeenten over op ‘gratis’ vergunningen om textiel in te zamelen in 2016?

vriendelijke groet, Marc Vooges directeur-bestuurder

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather