Sinds het succes van onze winkels in Amsterdam en in Utrecht timmeren we verder aan de weg. Vanaf volgende week kan iedereen voor allerhande tweedehands schatten terecht in het centrum van Arnhem! Op donderdag 7 mei a.s. openen wij Het Kaufhaus aan de Roggestraat 28 aldaar.

Het specifieke concept van Het Kaufhaus blijft zich ontwikkelen met de inbreng van ieder teamlid. De collectie bestaat uit draagbare, tijdloze tweedehands kleding en accessoires. De bezoekers van Het Kaufhaus vinden ontelbaar veel goeie basics die ze overal bij kunnen combineren, van de perfecte high waist pantalon tot dat ene “old skool” ripped spijkerjack! Daarnaast kunnen ze bij Het Kaufhaus terecht voor unieke, betaalbare meubels en interieuraccessoires.

Het Kaufhaus is een sociale onderneming waar Sympany een meerderheidsaandeel in heeft. Ons primaire doel is het geven van een tweede leven aan goede kleding en accessoires en daarmee opbrengsten genereren om onze projecten te ondersteunen. Daarom zijn de medewerkers van Het Kaufhaus beretrots  op de manier van presenteren en het verkopen van de unieke collectie in combinatie met sociaal ondernemerschap anno 2015!

De officiële opening van Het Kaufhaus in de Roggestraat 28 in Arnhem is donderdag 7 mei 2015 van 19.30 – 22.00 uur.

Voor meer informatie:
Website: www.hetkaufhaus.nl
Facebook: facebook.com/hetkaufhaus
Instagram: instagram.com/hetkaufhaus

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather