Ah nee, niet weer. Daar ging de oervervelende hinderlijk harde sirene door ons pand in Utrecht. Dat betekent voor mij alles neerleggen waarmee ik bezig ben en de ronde maken over de gang op de bovenverdieping om te kijken of iedereen het pand verlaat. Dus ook de toiletten en een gangkast controleren. Een collega deed dat in onze loods en werkplaats, en iemand anders op de benedenverdieping van het kantoorgedeelte.
Trots stond ik even later buiten, net als de alle aanwezige collega’s.

Eeeeeh…….alle collega’s? Waar is Heidy?

Tsja, daar val ik door de mand. Degene die de benedenverdieping had moeten controleren, is niet op kantoor. En laat ik nu de vervanger van hem zijn. Dat is dan een goede les voor me tijdens deze ontruimingsoefening.

Heidy is trouwens even later levend uit de toiletruimte tevoorschijn gekomen.

Hartelijke groet, Marc Vooges directeur-bestuurder

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather