Afgelopen week hebben wij bij van Tilburg Mode en Sport maar liefst 1.531 spijkerbroeken opgehaald! Zij hadden voor ons een kledingactie gehouden waarbij hun klanten een maand lang oude spijkerbroeken konden inleveren voor korting op een nieuwe spijkerbroek. Een mooi gebaar!

Van Tilburg Mode en Sport is een unieke winkel die is opgericht in 1880. Het begon als een kleermakersatelier, opgezet door Johannes van Tilburg, en is uiteindelijk uitgegroeid tot een van de grootse modezaken van Nederland. Zij hebben drie winkels die staan in Nistelrode, Ravenstein en Schijndel.

Kledingactie door van Tilburg Mode en Sport

Bij inlevering van een spijkerbroek kreeg de klant korting op een nieuwe spijkerbroek bij van Tilburg Mode en Sport. Zij ontvingen dan een voucher van €12,50. De klant mocht ook kinderspijkerbroeken inleveren tijdens de kledingactie. Hiervoor kreeg de klant dan €7,50 korting. Tegen inlevering van de vouchers kregen de klanten tijdens de kledingactie korting op een nieuwe spijkerbroek.

Na de kledingactie konden de klanten op Facebook raden hoeveel broeken van Tilburg Mode en Sport had ingezameld met de kledingactie. Wie er het dichtste bij zat maakte kans op een gaaf skateboard van Brunotti. Van Tilburg Mode en sport heeft de kledingactie hiermee extra leuk gemaakt. Wij zijn erg blij en dankbaar dat wij de broeken van de kledingactie een tweede leven mogen geven.

Bestemming kledingactie

De spijkerbroeken, die samen goed zijn voor  781 kilo, zijn opgehaald en daarna gebracht naar ons sorteercentrum in Utrecht. Vanaf hier worden de herdraagbare spijkerbroeken doorverkocht aan onze partners.  De spijkerbroeken die niet meer herdaagbaar zijn worden gerecycled. De opbrengst van de spijkerbroeken gaat naar een van onze mooie projecten in Afrika of India. Zo krijgen alle spijkerbroeken van de kledingactie een mooi tweede leven.

Ook een kledingactie organiseren?

Wilt u als winkel, bedrijf of school ook een kledingactie organiseren voor ons? Bent u een schoenenwinkel en wilt u een schoenactie voor ons organiseren? Neem dan contact op met relatiebeheer.

Mail Relatiebeheer

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather