Elk jaar wordt Sympany getoetst door TÜV Rheinland conform de Certificeringsregeling Herwinning Textiel. Ook dit jaar is Sympany weer gecertificeerd. Het nieuwe certificaat geldt niet alleen voor Sympany’s vestigingen in Utrecht en Eindhoven, maar  het nieuwe sorteercentrum in Harderwijk is nu ook gecertificeerd!

Wat wordt er getoetst?

Sympany wordt o.a. getoetst of alle apparaten goedgekeurd zijn. Denk hierbij aan de heftruck, brandblussers, sorteerbanden en alle andere machines. Ook wordt getoetst op een goed werkend systeem voor personeel. Wie zijn welke dag aanwezig? Zijn alle paspoorten en de personeelsmap in orde? Zijn de documenten die worden ingevuld tijdens een lading geldig.

Met de certificering kan Sympany aantonen dat de diensten en processen voldoen aan de nationale en internationale normen, certificatieschema’s en keurmerken op het gebied van veiligheid, milieu, energie, MVO en duurzaamheid, voedselveiligheid of informatieveiligheid.

TÜV Rheinland

TÜV Rheinland is opgericht in 2003 en zoals zij dit zelf verwoorden: ‘één van de belangrijkste internationale leveranciers van technische diensten voor kwaliteit en veiligheid’. TÜV Nederland voert inspecties en keuringen uit op basis van wetgeving en normen voor veiligheid en betrouwbaarheid van uw hijs- en hefwerktuigen, liften, attracties, sporttoestellen en speeltoestellen. Bijvoorbeeld door middel van periodieke keuring en ingebruiknamekeuring. (bron, website TÜV).

 

Foto: Robert Koelewijn

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather