Onlangs mocht ik me weer buigen over mijn eigen doelstellingen voor 2016. Waarop kan ik worden afgerekend? Dat is veel lastiger dan je op het eerste gezicht zou denken.
Natuurlijk zijn dit een aantal vaste doelstellingen zoals het inzamelvolume en het met textielinzameling verdiend bedrag voor onze goede doelen-projecten. Deze doelstellingen zijn respectievelijk 22,5 miljoen kilogram textiel en 2,4 miljoen euro voor donatie aan Sympany+).
Maar ik wil ook dat Sympany+ begin 2016 voor circa 1,4 miljoen euro geschikte projecten gevonden heeft die textiel gerelateerd zijn. Hierbij moeten zelfredzaamheid en duurzaamheid de boventoon voeren.
Mijn streven voor 2016 is om een ziekteverzuimpercentage van minder dan 5% te hebben. Ik ben zo eigenwijs om te veronderstellen dat een plezierige werksfeer en open cultuur daarbij een belangrijke rol speelt. Dat draag ik dan ook zoveel mogelijk uit!
Als directeur informeer ik mijn RvT-leden over alle lopende zaken zodanig dat zij niet voor (onaangename) verrassingen komen te staan. Hierbij teken ik aan dat het mij in 2016 is gelukt om een visie en strategie te hebben neergelegd, die door alle interne stakeholders wordt onderschreven.
Wat vindt u, is dit voldoende? Of mist u iets cruciaals? Ik houd me aanbevolen voor goede tips.

Hartelijke groet, Marc Vooges directeur-bestuurder

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather